raamdorpels online

Een raamdorpel is onmisbaar

Een raamdorpel is een onmisbaar element aan de gevel van je huis. Een raamdorpel is het ‘bankje’ dan onder de gehele breedte van een raam zit. Deze zorgt ervoor dat regenwater van het kozijn af loopt en zonder langs de gevel te komen wordt afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de gevel niet vies wordt van het regenwater. Tevens zorgt een raamdorpel voor een mooi afgewerkte uitstraling van je gevel. Een raamdorpel loopt schuin af en deze hellingshoek moet minstens 15 graden zijn. Wanneer een raamdorpel te plat is, spat het regenwater namelijk tegen het raam op. Ook moet een raamdorpel een opstaande rand hebben. Dit voorkomt dat het regenwater via de onderkant van het raamkozijn de muur in kan lekken.

 

Raamdorpels online kopen

Wanneer je een raamdorpel wilt kopen, kun je dit ook heel eenvoudig online doen. Raamdorpels kunnen namelijk gemakkelijk op maat gemaakt worden. Het enige dat je hoeft te doen is een raamdorpel uitkiezen die jij het mooiste vindt en de afmetingen doorgeven. Binnen 1 tot 2 weken wordt jouw raamdorpel dan thuis geleverd. Er zijn ook raamdorpels met standaardmaten, dus wanneer deze geschikt zijn voor jouw raam, dan heb je deze nog eerder in huis. Raamdorpels online bestellen doe je bij Sierbetononline.nl.

 

Verschillende soorten raamdorpels

Er zijn verschillende soorten raamdorpels. Zo zijn er raamdorpels van steen, beton of kunststof. Steen en beton zijn natuurlijke materialen en erg duurzaam. Deze materialen kunnen erg goed tegen alle weersomstandigheden zonder dat ze verslijten of verkleuren. Verder zijn raamdorpels verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals lichtgrijs, donkergrijs of zwart. Je kunt dus een raamdorpel kiezen die het beste bij het raamkozijn of bij de gevel past. Hierdoor ziet het eruit als een mooi geheel.