De Solidfloor van Piet Boon bij Martijn de Wit

Piet Boon (1958) is een Nederlandse meubel- en interieurontwerper. Piet Boon is de samenwerking aangegaan met Soldfloor. Solidfloor ontwerpt en maakt houten vloeren voor elke leefruimte. Deze samenwerking heeft voor een enorm mooi eindresultaat gezorgd.

Er is een collectie samengesteld van vijf verschillende vloertypen. Deze zijn op ook weer in zeven kleuren te verkrijgen. Door de Solidfloor Piet Boon in jouw leefruimte te plaatsen zal je een tijdloze stijl creëren. De kracht van deze vloer is dat het bij elk interieur past. Het is namelijk een gebalanceerde collectie van vloeren en dit maakt mogelijk dat je altijd slaagt.

Deze Piet Boon houten vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig hout. Piet Boon wilt hiermee de warme en intieme sfeer creëren en dat is gelukt! Het mooie aan deze vloer is dat elk parket uniek is. Elke boom is namelijk ook uniek. Zo zal elke vloer een eigen karakter krijgen en heb je nooit dezelfde vloer van iemand anders. Je kunt dus uitgaan voor een kwaliteitsvloer die duurzaam is en er enorm goed uitziet.

Martijn de Wit Vloeren en Piet Boon werken al geruime tijd vanuit hetzelfde pand in Oostzaan. Er is een samenwerking ontstaan waardoor Martijn de Wit Premium verdeler is van deze prachtige vloeren. Deze Piet Boon Solidfloor collectie is in de showroom van Oostzaan te bewonderen. In deze showroom is de collectie uitgebreid gepresenteerd. De gehele collectie is daar te bewonderen, want van elke vloer is een stuk te zien!

 We ontvangen je graag in de showroom met een bakje koffie. Tot dan!