Verschillende soorten kantoorkasten

Er zijn veel verschillende kantoorkasten op de markt. Hieronder omschrijven we een aantal verschillende kantoorkasten die je kunt aanschaffen.

Vitrinekasten

De vitrinekasten verschillen van alle andere kantoorkasten die beschikbaar zijn. De vitrinekasten kunnen voor verschillende dingen gebruikt worden maar worden het vaakst gebruikt om iets tentoon te stellen. Op kantoor kun je ze gebruiken om bijvoorbeeld gewonnen prijzen met uw bedrijf te laten zien. De vitrine kasten kunnen ook met belichting worden gekocht waardoor je het tentoongestelde product nog beter op kan laten vallen.

Folderkasten

Net als vitrinekasten zijn folderkasten gemaakt op producten tentoon te stellen. Bij de folderkasten worden echter artikelen ingelegd die echt voor de klant zijn. De folderkasten zijn speciaal gemaakt voor het uitstallen van bijvoorbeeld folders of andere materialen waar je promotie mee wilt maken. Binnen de categorie folderkasten kun je dan ook nog kiezen voor een folderkast aan de muur of een kast die gewoon op de grond ergens staat. De rekken zijn dus erg divers.

Lockerkasten

Lockerkasten zijn tegenwoordig onmisbaar in elk bedrijf met een paar man personeel of meer. De lockers worden vaak gebruikt om waardevolle en/of persoonlijke spullen veilig op te bergen. Dit is vaak ook handig omdat bijvoorbeeld ook de tassen dan in het kluisje liggen waardoor er niks in de weg ligt op de werkvloer. Lockerkasten zijn in verschillende versies te verkrijgen. Zo zijn er ook lockerkasten met een postvak om zo makkelijk post onder al je werknemers te kunnen verdelen. Sommige lockerkasten zijn voorzien van slot en andere niet. Wil je sloten hebben dan zit dat in de prijs en zal die wat hoger zijn.

Akoestische kasten

Als u kiest voor akoestische kasten dan kiest u bewust voor design. De akoestische kasten zijn meestal mooi vormgegeven en hebben vaak verschillende patronen in het design. Naast het erg luxe design waardoor u kantoor wat mooier eruit ziet heeft de akoestische kast ook veel opbergruimte. Voor de opbergruimte koop je dus deze kast en voor het design ook.

Bron: Officetopper.com